Close sidebar
Close sidebar

Bilanț vaccinare anti-COVID în România, 5 noiembrie 2021. Aproape 90.000 de persoane s-au vaccinat în ultima zi

Comitetul de coordonare a vaccinării a transmis, vineri, că aproape 90.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, 45.204 cu prima doză sau cu serul Johnson & Johnson. Numărul celor vaccinaţi cu schema completă se apropie de 6,5 milioane.

Andreea Bolocan,

Recții adverse vaccinare

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit CNCAV, de la ultima raportare au fost vaccinate 89.929 persoane, dintre care 45.204 cu prima doză sau cu serul Johnson & Johnson. Un număr de 23.224 persoane au primit prima doză Pfizer, 525 prima doză Moderna şi 21.455 serul Johnson &J ohnson. Nicio persoană nu a fost vaccinată cu AstraZeneca. 

Câte reacții adverse au fost înregistrate în ultima zi

În ultimele 24 de ore, au fost raportate 45 de reacţii adverse, alte 180 r fiind în investigare.

De la ultima raportare nu au fost raportate reacţii adverse severe. 

Recții adverse vaccinare

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Sorin Cîmpeanu: „Va fi semnat ordinul privind desfăşurarea cursurilor în funcţie de rata de vaccinare”

Câte persoane s-au vaccinat cu serul Pfizer

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer-BioNTech (în ultimele 24 de ore): 23.224 de persoane vaccinate cu o doză; 18.798 de persoane vaccinate cu a două doză; 22.882 de persoane vaccinate cu a treia doză.

Câte persoane s-au vaccinat cu serul Moderna

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Moderna (în ultimele 24 de ore): 525 persoane vaccinate cu o doză; 395 persoane vaccinate cu a două doză, 2.650 de persoane vaccinate cu a treia doză.

Câte persoane s-au vaccinat cu serul AstraZeneca

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca (în ultimele 24 de ore): 0 persoane vaccinate cu o doză; 0 de persoane vaccinate cu a două doză, 0 persoane vaccinate cu a treia doză.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Doi pacienți internați în capitală și-au grăbit sfârșitul chiar sub ochii medicilor

Câte persoane s-au vaccinat cu serul Johnson & Johnson

Numărul de doze administrate împotriva COVID-19 cu vaccinul Johnson & Johnson (în ultimele 24 de ore): 21.455. Vaccinul nu necesită rapel.

De la debutul campaniei de vaccinare au fost folosite 13.094.503 doze de vaccin, iar 6.486.305 persoane au schema completă. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI