Close sidebar
Close sidebar

Bilanț vaccinare COVID: Câte persoane s-au imunizat, de fapt, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost vaccinate circa 4.500 de persoane, din care puţin peste 700 cu prima doză.

Diana Bostan,

Bilanț vaccinare covid-19

[Sursa foto: istockphoto]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat, luni, că în ultimele 24 de ore au fost vaccinate circa 4.500 de persoane, din care puţin peste 700 cu prima doză.

Câte persoane s-au imunizat în ultimele 24 de ore

Potrivit CNCAV, 4.532 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, iar dintre acestea 729 au primit prima doză de ser sau doza unică de la Johnson & Johnson. Dintre acestea din urmă, 20 sunt copii cu vârsta între 5 şi 11 ani.

Citeste si: Rafila: „Un nou val pandemic va exista, dar nu să pună probleme sistemului de sănătate şi să afecteze viaţa economică şi socială”

Citeste si: Bilanț coronavirus în România, 28 februarie. Sub 5.000 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Alte 2.123 de persoane au fost vaccinate cu doza a treia/ doza de rapel, în cazul vaccinului Johnson & Johnson.

Câte reacții adverse au fost înregistrate

În acelaşi interval, au fost raportate două reacţii advsere, ambele la vaccinul Moderna. Alte 127 de reacţii adverse sunt în curs de investigare; nu au fost raportate cazuri severe.

Citeste si: Bilanț vaccinare COVID: Câte persoane s-au imunizat, de fapt, în ultimele 24 de ore

Citeste si: Raed Arafat a reacționat la o "dezinformare extrem de gravă". Care este legătura între coronavirus și virusul HIV

Numărul total al persoanelor vaccinate este de 8.110.024, din care 8.064.363 cu schema completă. Până în prezent, au fost vaccinaţi 8.673 de copii cu vârste între 5 şi 11 ani, din care 5.669 cu schema completă. În total, 2.527.766 de persoane au fost vaccinate cu doza a treia/ doza de rapel.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI