Close sidebar
Close sidebar

Bilanț vaccinare împotriva Covid-19, în România, 20 octombrie 2021. Câte doze au fost administrate în ultimele 24 de ore?

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunțat că în ultimele 24 de ore, 79.559 de doze de vaccin anti-covid au fost administrate.

Madalina Grigore,

Câte persoane s-au imunizat împotriva Covid-19 în ultimele 24 de ore.

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit datelor furnizate de Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), situația vaccinărilor este următoarea:

Numărul de doze administrate cu vaccinul Pfizer-BioNTech: 23.891 de persoane vaccinate cu o doză; 8.265 de persoane vaccinate cu a două doză; 25.575 de persoane vaccinate cu a treia doză.

Citeste si: VIDEO| Facem din nou provizii de medicamente, în al patrulea val al pandemiei

Câte doze de vaccin Moderna au fost administrate

Numărul de doze administrate cu vaccinul Moderna: 706 persoane vaccinate cu o doză; 159 persoane vaccinate cu a două doză, 1.597

de persoane vaccinate cu a treia doză. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Numărul de doze administrate cu vaccinul AstraZeneca: 17 persoane vaccinate cu o doză; 11 de persoane vaccinate cu a două doză.

Numărul de doze administrate cu vaccinul Johnson&Johnson: 19.338. Vaccinul nu necesită rapel.

Citeste si: Focar de infecție COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență din Galați

Reacții adverse

Numărul de reacții adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare: 37, dintre care 28 la Pfizer şi 9 la Johnson&Johnson.

Citeste si: Maratonul vaccinării pentru viață. Șase centre vor sta deschise non-stop în București

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI