În urma atacului cu rachete al rușilor într-o zonă populată din Kramatorsk, 12 oameni și-au pierdut viața, printre care și trei copii. 

Atacul cu rachete de la Kramatorsk, soldat cu 12 morți

Ministrul ucrainean de Interne Igor Klîmenko a anunțat joi bilanțul total al victimelor decedate: 12 persoane. Ulterior, căutările printre ruine au încetat.

Citește și: Vladimir Putin surprins în interacțiune cu oamenii după înăbușirea revoltei militare a mercenarilor Wagner

De asemenea, potrivit Serviciului ucrainean de stat de urgenţă printre victime se numără și trei copii.

Citește și: Primul general rus "decapitat" de Putin după rebeliunea militară eșuată. Ce a pățit „Generalul Armaghedon”

Volodimir Zelenski a informat că a fost arestat un suspect, bănuit de coordonarea atacului cu rachete.

Citește și: VIDEO- Cel puțin trei morți și mai mulți răniți într-un atac cu rachete asupra unor restaurante din Kramatorsk, Ucraina

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În același timp, ministerul rus al Apărării a anunțat că, de fapt, ținta vizată a rușilor ar fi fost un comandament temporar al unei unități a armatei ucrainene.

Cel puțin trei morți și mai mulți răniți într-un atac cu rachete asupra unor restaurante din Kramatorsk, Ucraina

Ucraina a fost din nou sub asediul unui atac cu rachete. Mai multe restaurante din Kramatorsk au fost atacate, iar în urma bombardamentului, cel puțin trei persoane au fost ucise și alte 22 au fost rănite.

Un nou atac cu rachete a avut loc în Ucraina, asupra unor restaurante din Kramatorsk. Cel puțin trei persoane au fost ucise și 22 de persoane au fost rănite, potrivit oficialilor ucraineni.

Atac cu rachete în Kramatorsk, Ucraina, soldat cu morți și răniți

Atacul a avut loc chiar în timpul discursului președintelui Zelenski, când a declarat că  contraofensiva Ucrainei avansează pe toate fronturile, potrivit Mediafax.

„Cu doar o jumătate de oră în urmă, două rachete au lovit orașul Kramatorsk”, a declarat Pavlo Kyrylenko la televiziunea ucraineană marți seară.

Citește și:  VIDEO- “Rusia rămâne o amenințare imediată la adresa securității euroatlantice”, a declarat Klaus Iohanis la summit-ul NATO

„Acum lucrăm în oraș pentru a stabili numărul de răniți și, eventual, de morți. Acesta este centrul orașului. Acestea erau locuri de alimentație publică aglomerate de civili”.

Citește și:  Jens Stoltenberg ar urma să rămână la conducerea NATO încă un an. Care a fost anunțul Alianței

Potrivit consiliului municipal din Kramatorsk, rușii au vizat și un sat din apropiere.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si:  Andreea și Iris, tensiuni printre zâmbete! Ce gest al Andreei a lăsat-o rece pe roșcată: „M-a uimit. Nu avem genul ăla de relație încât să își permită așa ceva”- kanald.ro

Citeste si:  VIDEO| Scene sfâșietoare la înmormântarea celor doi soți decedați în accidentul din Cluj! Ana Maria și Lucas au fost conduși pe ultimul drum cu onoruri militare- wowbiz.ro

Citește și:  Putin acuză Occidentul după rebeliunea lui Prigojin. "Vor ca rușii să se ucidă între ei"

„Au lovit un restaurant, operațiunile de căutare și salvare sunt în curs de desfășurare”, a mai transmis consiliul pe Telegram.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si