Close sidebar
Close sidebar

Bilantul ranitilor dupa atentatul de la Manchester a fost revizuit la 119

Autoritatile britanice au revizuit bilantul ranitilor in urma atentatului de luni, de la Manchester la 119, relateaza Associated Press.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un reprezentant al Greater Manchester Health and Social Care Partnership, Jon Rouse, a anuntat ca 64 de persoane se afla inca in spital. Potrivit lui, numarul victimelor a fost revizuit pentru ca mai multe persoane care nu au fost ranite grav s-au prezentat la spital la cateva ore dupa atentat.

Rouse a precizat ca multi dintre cei internati inca au rani grave, care necesita „ingrijire si asistenta pe termen foarte lung, pentru recuperare”.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Itre timp, seful agentiei britanice pentru informatii interne, MI5, a decis sa isi anuleze participarea la o reuniune internationala antiterorism. intalnirea urma sa aiba loc pe 29 mai, in Germania. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI