Bilanțul masacrului de la școala din Belgrad a ajuns la 10 morți. Încă un copil a murit după ce a fost împușcat de colegul lui în vârstă de 13 ani.

Ultimul copil care și-a pierdut viața suferise răni grave și era internat la Terapie Intensivă. În ciuda eforturilor depuse de medici, acesta nu a mai putut fi salvat.

Citește și: Elevul criminal din Belgrad îi întreabă zilnic pe medici același lucru: „Sunt regele?”/ Ce a făcut cu o seară înainte de crima oribilă?

Elevul criminal din Belgrad îi întreabă zilnic pe medici același lucru: „Sunt regele?”

Copilul de 13 ani care a comis  masacrul de la o școală din Belgrad  îi întreabă pe medici, zilnic, același lucru.

Cadrele medicale spun că elevul nici nu conștientizează gravitatea faptelor sale.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Se pare că tânărul nu s-a interesat deloc de victime, iar singurul lucru de care i-a păsat ar fi popularitatea câștigată în urma atacului armat.

Citește și:  Ministrul sârb al Educaţiei a demisionat după masacrul de la şcoala din Belgrad: „O decizie rațională”

Ce i-a întrebat elevul criminal pe medici?

Elevul criminal din Belgrad se află în aceste momente internat într-o unitate spitalicească specială, acolo unde cadrele medicale îl țin sub supraveghere.

Se pare că băiatul le adresează o singură întrebare medicilor.

„Se vorbește despre mine, sunt eu regele rețelelor?",

ar fi singura întrebare pe care băiatul o adresează angajaților Clinicii de Neurologie și Psihiatrie pentru Copii și Tineri unde este internat, potrivit  breakinglatest.news

Potrivit unei surse din clinică, băiatul nu s-a interesat niciodată de elevi, nu a arătat deloc compasiune.

Citește și:  VIDEO- Ema, fiica de 14 ani a antrenorului sârb al echipei de volei din Zalău, s-a pus în fața băiatului care trăgea cu pistolul în colegi

„Întreabă cel puțin o dată pe zi ce se întâmplă afară, dacă se vorbește despre el, ce se spune, mai ales pe rețelele de socializare.(...) Nici măcar nu este conștient de ceea ce a făcut"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si