Totodată, bombardamentele armatei ruse asupra teritoriului ucrainean s-au soldat cu uciderea a 10 pompieri, a mai adăugat Serviciul de Urgenţă al Ucrainei.

Bilanțul tragic al deceselor din Ucraina. Câți civili și-au pierdut viața de la primul atac al rușilor

Citeste si: Serghei Lavrov: Un al Treilea Război Mondial ar fi nuclear și distructiv

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pompierii au stins mai bine de 400 de incendii care au izbucnit în urma bombardamentelor ruseşti din toată ţara şi au dezamorsat aproximativ 416 bombe.

„În timpul celor şapte zile de război, Rusia a distrus sute de noduri de transport, clădiri rezidenţiale, spitale şi grădiniţe”, se precizează în comunicatul autorităţilor ucrainene.

Orașele din Ucraina rămân fără alimentare cu apă

,,În fiecare oră mor copii, femei şi membri ai forţele de apărare", a anunţat Serviciul de Urgenţă al Ucrainei, în cadrul aceleași declarații.

Citeste si: Soldaţii ruşi sunt speriați că rămân fără mâncare şi combustibil: „Tot ce îmi doresc acum este să mă sinucid”

Pe de altă parte, primarul din Mariupol (sud), Vadim Boicenko, a informat că în oraş s-au înregistrat numeroase victime în ultimele 14 ore de atac fără încetare al forţelor ruse.

Boicenko a acuzat forţele ruse că "împiedică activ evacuarea civililor".

Primarul din Mariupol a mai precizat că oraşul a rămas fără alimentarea cu apă.

Citeste si: Bebeluș de o lună în corturile de la Vama Siret: ”Aveți o inimă mare în România. Ne-ați ajutat mai mult decât ar trebui”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si