Close sidebar
Close sidebar

Bilantul victimelor dupa atacul terorist din Iran! 24 de morti si 60 de raniti pana in acest moment

Bilantul atacului de la parada militara din Iran a ajuns la zeci de morti si raniti.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ca reactie, liderul rus Vladimir Putin transmite condoleante si promite ca va lupta alaturi de Iran contra terorismului.

Bilantul atacului armat asupra unei parade militare din Iran a ajuns la 24 de morti, dintre care 12 erau membri ai Garzii Revolutionare si 60 de raniti, iar presedintele rus, Vladimir Putin, a transmis condoleante, scrie Reuters.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Televiziunea de stat iraniana a informat ca atacul terorist de la parada militara din Iran a avut ca tinta o tribuna în care se aflau oficiali iranieni care venisera sa vizioneze parada din orasul Ahvaz, care marcheaza începutul razboiului cu Irakul din 1980.

O miscare de opozitie araba denumita Rezistenta Nationala din Ahvaz a revendicat atacul. Toti cei patru atacatori au fost ucisi. De asemenea, atacul a fost revendicat si de ISIS, însa fara a oferi dovezi.

Sursa: observator.tv

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI