Close sidebar
Close sidebar

VIDEO: Biletele CFR Călători vor putea fi cumpărate online până în momentul plecării pentru 75% din trenuri

Veste bun[ pentru românii care își cumpără biletele de tren online. CFR Călători a anunțat luni că a extins sistemul de vânzare online până înainte de plecarea trenului, pentru aproximativ 440 de trenuri.

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Compania a anunțat că se pot cumpăra bilete online până la ora plecării trenului pentru 75% din trenurile InterRegio, pentru 65% din trenurile Regio Expres și pentru 32% din trenurile Regio.

Biletele vor putea fi achiziționate oricând înaintea plecării trenului

Până acum, biletul putea fi rezervat online, dar într-un interval care pornea de la 30 de zile până la cel mult 6 ore înainte de plecarea trenului.

Acum, indiferent de momentul în care ajungeți la gară, puteți face achiziția biletului online, de pe telefon.

Citeste si: Tragedie pe Defileul Jiului. Un bărbat a murit, după ce o stâncă a lovit mașina aflată în mers

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Important de menționat este însă faptul că numărul de locuri disponibile în fiecare vagon pentru sistemul online este limitat.

CFR acordă și o reducere 

Serviciul “Bilete online până la plecare” este disponibil deja pentru călătoria cu vagoane cușetă/dormit, precum și pentru trenurile de pe ruta Bucureşti Nord – Aeroport Henri Coandă, Brașov – Constanța etc.

Citeste si: Un șofer a scăpat nevătămat, după ce mașina cu numere false s-a făcut praf

În aplicaţiile online ale CFR Călători, serviciul „Bilete online până la plecare” este marcat cu o pictogramă dedicată cu simbolul “0m”.

Citeste si: Accident în Arad. O ambulanță cu un pacient a fost lovită de o mașină

La cumpărarea biletelor online de pe siteul www.cfrcalatori.ro sau din aplicația mobilă, CFR aplică o reducere de 5% din tariful de transport.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI