Bilete concert Metallica. Sold out in mai putin de o ora

Tichetele au fost puse in vanzare vineri, 28 septembrie, la ora 10:00, iar multe categorii de bilete s-au epuizat inca din primele minute. Cele de la nivelul scenei, gazon A si gazon B au fost cele mai cautate. Acestea s-au vandut la preturile de 395, respectiv 285 de lei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

In acest moment mai sunt disponibile doar pachetele VIP "All Nightmare Long", disponibile la pretul de 1600 lei, epuizandu-se pana si cele mai scumpe bilete, in valoare de 9950 de lei.

Bilete concert Metallica. Raiul bisnitarilor

Concertul din 2019 al celor de la Metallica pe Arena Nationala reprezinta o adevarata mana cereasca pentru bisnitari. Pe Olx, preturile pentru un bilet la gazon B, care s-a vandut oficial cu 285 de lei, ajunge sa coste intre 800 si 1200 de lei. Daca intentionati sa va achizitionati astfel de bilete, nu dati banii pana nu inspectati cu atentie tichetul. Multi vanzatori folosesc bilete falsificate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si