Pe când avea numai 15 ani, Cassidy Trevan a fost batjocorită de mai mulți tineri. Pentru a pune capăt suferinței prin care trecea, tânăra a decis să își pună capăt zilelor.

La patru ani de la moartea sa, mama lui Cassidy a publicat mesajul de adio al fetei și a povestit că nimeni nu s-a atins de camera fiicei sale, vrând astfel să îi aducă un ultim omagiu.

La un moment dat, când a vrut să mute lucrurile pentru a se muta din casă, femeia a descoperit biletul de adio lăsat de fiica sa înainte de a se sinucide.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În scrisoarea de adio, copila descrie chinul prin care a trecut atunci când a fost agresată de doi tineri, în Springvale South, o suburbie australiană.

Mai mult decât atât, fata povestește că „toată școala a auzit tot felul de povești, până și profesorii știau. Oameni pe care nu-i cunosc mă jigneau pe Facebook. Am schimbat școli, m-am mutat din oraș, dar umilirile au continuat.

Am fost batjocorită. Chiar și după un an și jumătate am coșmaruri”, acesta fiind motivul pentru care alege să se sinucidă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si