Close sidebar
Close sidebar

Biletul de adio lasat de tanarul de 17 ani din Gorj care s-a sinucis dupa ce s-a certat cu iubita. "Am vrut sa fie ultima fata din viata mea. Sunt un prost!"

Apropiatii lui Alberto, baiatul de 17 ani din Arcani, judetul Gorj care s-a spanzurat sambata dupa-amiaza, o acuza pe iubita acestuia pentru moartea tanarului.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Unul dintre colegii lui Alberto o acuza pe iubita acestuia pentru gestul extrem facut de baiat, scrie Gorj Domino.
„De fapt toti ati avut o vina. Cei de la scoala il batjocoreau si pana la urma ai inceput si tu sa faci glume pe seama lui. Poate ca daca nu ii spuneai ca te desparti de el inca traia fericit alaturi de tine. Sper va ganditi toti la cat rau i-ati facut acestui baiat”. Pe paginile de facebook ale unora dintre colegii lui Alberto a apărut biletul acestuia de adio:

Unul dintre colegii lui Alberto o acuza pe iubita acestuia pentru gestul extrem facut de baiat, scrie Gorj Domino. „De fapt toti ati avut o vina. Cei de la scoala il batjocoreau si pana la urma ai inceput si tu sa faci glume pe seama lui.

Poate ca daca nu ii spuneai ca te desparti de el inca traia fericit alaturi de tine. Sper va ganditi toti la cat rau i-ati facut acestui baiat”.

Pe paginile de facebook ale unora dintre colegii lui Alberto a apărut biletul acestuia de adio:

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste mai multe AICI.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI