Vecinii din bloc au găsit pe ușa bărbatului, pe numele său Florin Vasile M., un bilet prin care îi anunța că s-a sinucis și îi ruga să sune la 112, potrivit Monitorul de Suceava.

„Sunt bătrân, bolnav, singur și sărac”

Echipajul de poliție sosit la fața locului a intrat în apartament și l-a găsit pe bărbat mort, în patul din dormitor.

Citește și: Drama prin care trece o femeie din Satu Mare: Și-a pierdut casa, iar unica sa fiică a murit. Femeia nu are bani nici de mâncare

Medicii care au sosit și ei la fața locului au încercat să-l resusciteze, însă a fost în zadar. Polițiștii au mai găsit în casa bărbatului și o scrisoare de adio prin care el își motiva gestul, spunând că era „bătrân, bolnav, singur și sărac”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Deși cazul nu ridică suspiciuni și toate dovezile confirmă o sinucidere, polițiștii fac cercetări pentru a stabili toate împrejurările care au dus la această tragedie.

Noi detalii în cazul sinuciderii băiatul de 13 ani din Drobeta-Turnu Severin. Protecția Copilului s-a autosesizat

În noaptea de luni spre marți un adolescent în vârstă de doar 13 ani din Drobeta Turnu Severin, care era fiul unui preot, s-a aruncat în gol.

La momentul respectiv, s-a vehicul faptul că gestul ar fi fost făcut din cauza unei decepții în dragoste. Colegii băiatul însă susțin că acesta era terorizat de tată.

Citește și: Fetiță de 10 ani, lovită pe trecerea de pietoni, în județul Sibiu. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Ioan și-a găsit sfârșitul după ce a căzut de la o înălțime de aproximativ 8 metri.

Acesta s-a aruncat de pe fosta maternitatea din Drobeta-Turnu Severin.

Autoritățile au mers de la început pe varianta sinuciderii, după ce au aflat că adolescentul ar fi avut o ceartă cu prietena sa, elevă în aceeași unitate de învățământ. 

 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si