Close sidebar
Close sidebar

Biletul de adio lăsat de un bărbat din Suceava vecinilor săi: „Sunt bătrân, bolnav și sărac”

Un bărbat de 53 de ani din Fălticeni, județul Suceava, s-a sinucis la finalul săptămânii trecute chiar în locuința sa. Acesta a lăsat două bilete prin care își anunța intenția și motivele care l-au împins să recurgă la acest gest.

Laura Macovei,

Biletul de adio lăsat de un bărbat din Suceava vecinilor săi: „Sunt bătrân, bolnav și sărac”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vecinii din bloc au găsit pe ușa bărbatului, pe numele său Florin Vasile M., un bilet prin care îi anunța că s-a sinucis și îi ruga să sune la 112, potrivit Monitorul de Suceava.

„Sunt bătrân, bolnav, singur și sărac”

Echipajul de poliție sosit la fața locului a intrat în apartament și l-a găsit pe bărbat mort, în patul din dormitor.

Citește și: Drama prin care trece o femeie din Satu Mare: Și-a pierdut casa, iar unica sa fiică a murit. Femeia nu are bani nici de mâncare

Medicii care au sosit și ei la fața locului au încercat să-l resusciteze, însă a fost în zadar.

Polițiștii au mai găsit în casa bărbatului și o scrisoare de adio prin care el își motiva gestul, spunând că era „bătrân, bolnav, singur și sărac”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Deși cazul nu ridică suspiciuni și toate dovezile confirmă o sinucidere, polițiștii fac cercetări pentru a stabili toate împrejurările care au dus la această tragedie.

Noi detalii în cazul sinuciderii băiatul de 13 ani din Drobeta-Turnu Severin. Protecția Copilului s-a autosesizat

În noaptea de luni spre marți un adolescent în vârstă de doar 13 ani din Drobeta Turnu Severin, care era fiul unui preot, s-a aruncat în gol.

La momentul respectiv, s-a vehicul faptul că gestul ar fi fost făcut din cauza unei decepții în dragoste. Colegii băiatul însă susțin că acesta era terorizat de tată.

Citește și: Fetiță de 10 ani, lovită pe trecerea de pietoni, în județul Sibiu. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Ioan și-a găsit sfârșitul după ce a căzut de la o înălțime de aproximativ 8 metri.

Acesta s-a aruncat de pe fosta maternitatea din Drobeta-Turnu Severin.

Autoritățile au mers de la început pe varianta sinuciderii, după ce au aflat că adolescentul ar fi avut o ceartă cu prietena sa, elevă în aceeași unitate de învățământ. 

 

 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI