Close sidebar
Close sidebar

Bill Gates a prezis coronavirusul? Discurs absolut șocant, în urmă cu 6 ani

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, a vorbit încă de acum șase ani despre consecințele tragice pe care le-ar putea suferi omenirea în cazul unei epidemii globale declanșată de un virus ce nu poate fi controlat. Gates a avertizat încă din 2014 că omenirea nu este pregătită pentru o asemenea catastrofă.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Când eram copil, dezastrul de care ne temeam cel mai mult era războiul nuclear. De aceea țineam un butoi în beci, plin cu conserve și apă. În caz de atac nuclear urma să coborâm, să ne adăpostim și să mâncăm sin butoi.

Citeste si: Coronavirus România. Traian Băsescu spune că ar închide metroul

Astăzi pericolul cel mai mare de catastrofă mondială nu este războiul nuclear, ci un virus mortal. Lucrul care ar omorî peste 10 milioane de oameni în următoarele decenii cel mai probabil ar fi un virus foarte infecțios, nu un război.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Coronavirusul, tratat cu vitamina C? Anunțul făcut de medicii din China: ”Efectele sunt de zece ori mai puternice!”

Nu rachete, ci microbi”, a declarat Gates în 2014, într-o cuvântare, conform capital.ro.

Citeste si: Coronavirus Italia. Asistenta copleșită de epuizare, imaginea emoționantă de pe frontul luptei cu epidemia

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI