Close sidebar
Close sidebar

Bill Gates are COVID-19. Care este starea de sănătate a miliardarului

Bill Gates a anunțat că are coronavirus, de curând. Miliardarul a postat mesajul pe Twitter.

Georgiana Balaban,

Bill Gates are coronavirus.

[Sursa foto: Presa străină]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Omul de afaceri a dezvăluit, ieri dimineață, că a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Bărbatul a fost infectat la mai bine de doi ani de la începutul pandemiei.

Citeste si: Bill Gates face anunțul despre COVID-19 din anul 2022. Ce se va întâmpla, de fapt, cu omenirea

Co-fondatorul Microsoft a postat un mesaj pe Twitter, care s-a viralizat în scurt timp. Bill Gates a transmis că are Covid-19. Miliardarul a afirmat că are simptome ușoare și că urmează sfaturile experților izolându-se la domiciliu timp de două săptămâni, până când starea sa de sănătate va fi una mai bună.

Ce a transmis Bill Gates

În ultima perioadă, Bill Gates și fosta lui parteneră de viață, Melinda Gates, au cheltuit milioane de dolari în finanțare pentru centre specializate în COVID-19.

Cei doi foști soți au contribuit inclusiv la dezvoltarea și distribuția de vaccinuri.

„Am fost testat pozitiv pentru COVID-19. Am simptome ușoare și urmez sfatul experților, izolându-mă până când voi fi din nou sănătos”, a scris Bill Gates pe Internet.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Bill Gates știe când se va termina pandemia Sars-Cov-2. Rata de infectare ar putea scădea sub nivelul gripei

În mediul online, și nu numai, au circulat mai multe zvonuri referitoare la celebrul miliardar.

Unii au spus că Bill Gates a contribuit la dezvoltarea vaccinurilor cu un microcip care să fie implantat oricui i se injectează.

Pe 22 ianuarie 2021, miliardarul a primit prima doză de vaccin împotriva COVID. Atunci a mărturisit că se simte extraordinar și că nu a avut parte de niciun efect secundar după imunizare.

Citeste si: Forbes estimeaza ca Bill Gates are o avere de 134,2 miliarde de dolari

Încă de la începutul pandemiei de coronavirus, Bill Gates a fost un susținător al măsurilor restrictive împotriva pandemiei, în special accesul la vaccinuri și medicamente pentru țările mai sărace.

De curând, miliardarul a anunțat că riscurile de infectare cu noul coronavirus s-au redus în ultima perioadă. A tras și un semnal de alarmă, spunând că o altă pandemie poate da peste cap întreg globul pământesc în curând.

Citeste si: Cum trebuie evitată o nouă pandemie. Bill Gates: Vreau să împărtășesc oamenilor ceea ce știu

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI