Bill Gates: "Nu există nicio legătură între vaccinuri și monitorizarea oamenilor prin cip-uri"  

Miliardarul Bill Gates a afirmat că teoriile potrivit cărora el ar vrea să se folosească de un vaccin împotriva coronavirusului pentru a implanta cipuri în corpurile oamenilor sunt false.

Citeste si: Avion de pasageri, interceptat de nave de luptă americane. Marele scandal al momentului: "Un pasager avea sânge pe față"

Bill Gates a dat asiguări oamenilor că, în momentul în care se va descoperi vaccinul, nu vor fi implantate cipuri oamenilor pentru a fi urmăriți, așa cum susțin unii și alții. "Nu există nicio legătură între aceste vaccinuri şi vreun fel de monitorizare. Nu ştiu de unde a venit ideea", a subliniat el.

Citeste si: Facebook anunță o schimbare uriașă pentru toți utilizatorii

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Cred că trebuie să spunem adevărul. Trebuie să le explicăm oamenilor care sunt valorile noastre, astfel încât toată lumea să înţeleagă de ce suntem implicaţi în acest proiect şi de ce suntem dispuşi să cheltuim miliarde de dolari pentru a accelera progresul ”, a adăugat Gates.

Citeste si: Rusia, acuzată că a testat o armă în spațiu

Bill Gates, vizat de mai multe teorii ale conspirației

Bill Gates s-ar afla în spatele apariției infecției cu COVID-19, susțin conspiraționiștii. Mulți cred că are ca scop reducerea populației la nivel global, potrivit Antena3. O altă teorie susţine că Fundaţia Bill şi Melinda Gates a brevetat un tratament pentru această boală în urmă cu mai mulţi ani, înainte de a răspândi virusul în lume.

Citeste si: Mel Gibson, spitalizat după ce a fost diagnosticat cu Covid-19

În interviul acordat acum CNN, Bill Gates a avertizat că pentru ca un vaccin împotriva coronavirusului să fie eficient, ar trebui administrate mai multe doze și a adăugat că administrația Trump a făcut „greșeli grave”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si