Close sidebar
Close sidebar

Bill Gates a transmis când vom scăpa de COVID-19. Miliardarul știe deja ce va urma

Bill Gates uimește întreaga planetă. Bărbatul a declarat că știe când și cum se va termina pandemia generată de Sars-Cov-2. Miliardarul a transmis și care este soluția pentru a combate virusul.

Georgiana Balaban,

Bill Gates știe când vom scăpa de COVID-19. [Sursa foto: google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Celebrul Bill Gates a făcut declarații neașteptate. Fondatorul Microsoft Corporation consideră că viața va reveni la normal atunci când noul coronavirus va fi neutralizat prin crearea unui vaccin eficient.

Gates a oferit un interviu de excepție, despre criza sanitară actuală, pentru postul american NBC. Miliardarul a menționat că toată nebunia generată de Sars-Cov-2 se va termina la sfârșitul anului 2021, atunci când este posibil să existe mai multe vaccinuri eficiente anti-Covid.

Când se va sfârși pandemia generată de CORONAVIRUS

Cazurile de covid-19 cresc de la o oră la alta în toată Europa. În restul lumii, situația stă la fel de îngrijorător. Bill Gates are însă o speranță și crede ca omenirea va scăpa de acest virus.

Miliardarul a spus că omenirea va depăși complet consecințele noului coronavirus peste un an, la finalul anului viitor. Americanul are mari speranțe că acest lucru se va întâmpla datorită vaccinării, ce va deveni o realitate în acel moment, susține acesta.

Bill Gates are răspunsul pentru întreaga omenire

„Singurul mod în care oamenii se pot întoarce pe drumul cel bun este de a obține un vaccin foarte eficient și accesibil”, a

spus Gates la postul american de știri.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Bill Gates vorbește despre CORONAVIRUS. [Sursa foto: google]

Potrivit Real Politics, Bill Gates crede că vaccinarea în masă va opri răspândirea infecției COVID-19 și va neutraliza boala la nivel global.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI