Close sidebar
Close sidebar

Bill Gates s-a vaccinat împotriva COVID. Mesajul miliardarului

Miliardarul Bill Gates, fondatorul Microsoft, care în ultimele decenii a făcut investiţii majore în ştiinţă, a anunţat pe Twitter că a fost vaccinat împotriva Covid-19.

Mircea Pop,

Bill Gates s-a vaccinat împotriva COVID

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Unul dintre beneficiile vârstei de 65 de ani este că sunt eligibil pentru vaccinarea împotriva Covid-19”, a scris Bill Gates vineri seară.

Miliardarul a continuat: „ Am primit prima doză săptămâna aceasta şi mă simt minunat. Mulţumesc tuturor oameniilor de ştiinţă, participanţilor la studii, reglementatorilor şi lucrătorilor sanitari din prima linie care ne-au adus în acest punct”.

Bill Gates a investit bani pentru devoltarea unui vaccin

Gates a investit doar pentru dezvoltarea unui vaccin anti-Covid peste 350 de milioane de dolari. În ultimul an, el a fost unul dintre cei mai vocali susţinători al importanţei realizării unui vaccin, fapt care i-a adus şi critici din partea adepţilor teoriei conspiraţiei.

Citeste si: Restricții încălcate: 27 de persoane, între care şi adjunctul Poliţiei Capitalei Radu Gavriş, găsite de poliţişti la Hanul lui Manuc

Pe parcursul ultimilor 20 de ani, fundaţia sa a investit aproximativ 4 miliarde de dolari în dezvoltarea mai multor vaccinuri.

Bill Gates a prevestit pandemia de COVID-19

Gates a transmis în toamna anului 2020 că trei dintre cele șase vaccinuri împotriva covid-19, mai eficiente și care se aflau în curs de dezvoltare, ar trebui să fie gata până la începutul anului 2021.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: Persoanele care ajung în Regatul Ţărilor de Jos trebuie să prezinte un test rapid negativ pentru COVID-19, făcut cu maximum 4 ore înainte de plecare

Miliardarul a transmis că majoritatea populației va dori un antidot creat într-o țară occidentală, acolo unde regulile sunt bine puse la punct. El a declarat că țările „mai sărace” pot apela la vaccinuri mai puțin eficiente, cum ar fi cele din China sau Rusia, dacă nu pot avea unul din SUA, Marea Britanie sau din Europa.

Bill Gates afirma atunci că a cerut țărilor să fie unite și să lucreze la un vaccin global. Astfel antidotul era de o singură companie și fabricat de alte firme din întreaga lume.

Citeste si: Raed Arafat avertizează: Decizia relaxării unor măsuri în Capitală este reversibilă

Fondatorul Microsoft este foarte implicat în lupta cu virusul COVID-19, prin intermediul Fundaţiei Bill şi Melinda Gates. Omul de afaceri a transmis, anul trecut, că speră că va apărea un vaccin la începutul anului 2021, însă se teme pentru țările subdezvoltate care nu pot beneficia repede de el.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI