Conform omului de afaceri, Bill Gates,  rata deceselor și a infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2 ar putea scădea sub nivelul gripei sezoniere până la jumătatea anului viitor. Afaceristul susține că acest lucru este posibil dacă nu vor mai apărea noi variante pericloase de COVID-19.

Citeste si: Bill Gates a explicat de ce nu este interesat de zborul spre Marte. "Prefer să investesc în vaccinuri"

Vestea bună i-a surprins pe oameni. Cu ajutorul imunității naturale şi cea dată de vaccin şi tratamentele orale emergente, rata moralității şi rata infectării ar trebui să scadă masiv, a precizat fondatorul Microsoft, joi, la Bloomberg New Economy Forum din Singapore.

Citeste si: Bill Gates anunță un dezastru mai mare decât pandemia COVID-19

Cum va decurge procesul de vaccinare în continuare

Potrivit spuselor lui Gates, problemele privind vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2 se vor schimba anul următor, pe măsură ce dificultățile de aprovizionare sunt rezolvate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Bill Gates anunță două dezastre mondiale: „Vor fi mai mulți morți decât în această pandemie“

Cea mai mare provocare din 2022 va fi reprezentată de logistica de distribuire a vaccinurilor. „Vaccinurile sunt un lucru foarte bun, iar constrângerile de aprovizionare vor fi în mare măsură rezolvate în prima parte a anului viitor, prin urmare, vom fi limitați doar de logistică și cerere”, a

spus Gates într-un interviu virtual cu Bloomberg.

bill gates știe când se va termina pandemia coronavirus

Anunțul lui Bill Gates.

[Sursa foto: Google]

Fondatorul Microsoft a declarat că încă nu este clar care va fi nivelul cererii în mai multe țări, mai ales în locuri precum Africa subsahariană.

Citeste si: Bill Gates este optimist în ceea ce privește situația pandemică. În 2022, lumea ar putea reveni la normal

Miliardarul consideră că lumea ar trebui să depună eforturi pentru a eradica gripa și, de asemenea, pentru a reduce amenințările viitoarelor pandemii, scrie bloomberg.com.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si