Close sidebar
Close sidebar

Bill Gates știe când se va termina pandemia Sars-Cov-2. Rata de infectare ar putea scădea sub nivelul gripei

Bill Gates a anunțat când vom scăpa de virusul Sars-Cov-2. El a transmis că rata de infectare ar putea scădea sub nivelul gripei.

Georgiana Balaban,

Anunțul făcut de Bill Gates.

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conform omului de afaceri, Bill Gates,  rata deceselor și a infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2 ar putea scădea sub nivelul gripei sezoniere până la jumătatea anului viitor. Afaceristul susține că acest lucru este posibil dacă nu vor mai apărea noi variante pericloase de COVID-19.

Citeste si: Bill Gates a explicat de ce nu este interesat de zborul spre Marte. "Prefer să investesc în vaccinuri"

Vestea bună i-a surprins pe oameni. Cu ajutorul imunității naturale şi cea dată de vaccin şi tratamentele orale emergente, rata moralității şi rata infectării ar trebui să scadă masiv, a precizat fondatorul Microsoft, joi, la Bloomberg New Economy Forum din Singapore.

Citeste si: Bill Gates anunță un dezastru mai mare decât pandemia COVID-19

Cum va decurge procesul de vaccinare în continuare

Potrivit spuselor lui Gates, problemele privind vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2 se vor schimba anul următor, pe măsură ce dificultățile de aprovizionare sunt rezolvate.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Bill Gates anunță două dezastre mondiale: „Vor fi mai mulți morți decât în această pandemie“

Cea mai mare provocare din 2022 va fi reprezentată de logistica de distribuire a vaccinurilor. „Vaccinurile sunt un lucru foarte bun, iar constrângerile de aprovizionare vor fi în mare măsură rezolvate în prima parte a anului viitor, prin urmare, vom fi limitați doar de logistică și cerere”, a

spus Gates într-un interviu virtual cu Bloomberg.

Anunțul lui Bill Gates.

[Sursa foto: Google]

Fondatorul Microsoft a declarat că încă nu este clar care va fi nivelul cererii în mai multe țări, mai ales în locuri precum Africa subsahariană.

Citeste si: Bill Gates este optimist în ceea ce privește situația pandemică. În 2022, lumea ar putea reveni la normal

Miliardarul consideră că lumea ar trebui să depună eforturi pentru a eradica gripa și, de asemenea, pentru a reduce amenințările viitoarelor pandemii, scrie bloomberg.com.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI