Ganduri negre, vise prevestitoare, semne ciudate intalnite prin casa, sunt motivele pentru care  multi credinciosii isi cauta alinarea la Biserica "Zlatari" din Capitala, lacas ce poarta hramul Sfantului Ciprian.

Oamenii vin aici in fiecare seara  de miercuri si vineri pentru a-si recapata linistea  si, spun ei, pentru a scapa de  farmece si blesteme.

Se roaga, dau acatise si ingenuncheaza la racla in care se afla moastele  Sfantului Ciprian.

Aceasta femeie crede cu tarie ca va fi ajutata de Sfantul Ciprian, in dragoste. La ea, afectiunea pentru fostul sot nu a murit nici dupa doua decenii de la divort.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

La slujba pentru dezlegare am gasit-o si pe aceasta mama.  Are o mare dorinta: sa-si vada singurul copil insurat.

La fel ca aceasta doamna, toti cei care ajung la slujbele speciale de miercuri si vineri, spera intr-o minune, spera ca Sfantul Ciprian le va auzi rugile si le va readuce pacea sufleteasca.

DIN VRAJITOR A DEVENIT SFANT

„Facem dezlegari si rugaciunea catre sfantul ciprian, facem acatistul sfantului Ciprian”, spune preotul.

Dar cine a fost Sfantul Ciprian?" Era un practicant al obiceiurilor vremii, al vrajitoriilor, al ezoterismului”, mai spune preotul.

L-a un moment dat,insa el  a incercat prin vrajile sale sa o determine pe o tanara fecioara  sa se indragosteasca de un pagan.

Numai ca  toate uneltirile lui, au ramas fara efect  deoarece fecioara Iustina   era foarte credincioasa  si alunga relele prin rugaciuni si post. Cand  a vazut ca eforturile sale au fost in zadar, Ciprian, pe atunci vrajitor, si-a recunoscut infrangerea si s-a crestinat.Apoi a devenit preot  in slujba lui Dumnezeu si cu timpul a ajuns Sfant  datorita  minunilor  pe care le-a savarsit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si