Schimbarea numelui Catedralei Mântuirii a fost primită cu multe critici de reprezentanții BOR, care au catagolat gestul ca fiind jignitor. Această glumă practică a fost raportată de mai mulți credincioși, totul ajungând și la urechile reprezentantului BOR, Vasile Bănescu.

BOR a reacționat după ce Catedrala Mântuirii Neamului a apărut pe Google Maps sub denumirea de „Catedrala Prostirii Neamului Românesc”

„Recentul atentat pe Google Maps asupra numelui „Catedralei Naționale”, ridicată în memoria celor mai buni dintre oamenii acestei țări, eroii ei, este încă o probă a urii unora care, cu sau fără voia lor,

ajung să compună câteva nuclee ideologice dur anticreștine/ antiortodoxe din România”, a spus Bănescu, pentru AGERPRES.

Biserica Ortodoxă Română a reacționat după ce Catedrala Mântuirii Neamului a apărut pe Google Maps

Bănescu a mai spus că astfel de oameni reacționează cu ură doar la simpla vedere a cuvintelor „biserică”, „catedrală” sau „ortodoxă” și că nici măcar nu sunt capabili să le înțeleagă cu adevărat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Un celebru actor român e fericit cu izolarea la domiciliu! Marius Manole spune că ar sta un an în casă: „Nu mi-e dor deloc să văd oameni!”

Citeste si: Bărbat din Galaţi, arestat preventiv după ce a furat din şapte farmacii

Citeste si: Data de 14 mai aduce noi modificări: se poate intra la metrou cu rândul. Ce spune directorul Metrorex

„Cine sunt cu adevărat acești oameni împuținați de ură? Ce îi recomandă moral, profesional sau cultural pe acești „oameni noi” auto-situați dincolo de bine și de rău cu piatra mereu în mână?”, a mai reacționat Bănescu.

Citeste si: I-a infectat la masa de Paste! Un cartier a intrat in carantina dupa ce s-au depistat 20 de imbolnaviri cu coronavirus


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si