Close sidebar
Close sidebar

Bitcoin a depasit pentru prima oara pragul de 1.900 de dolari pe unitate

Bitcoin a depasit pentru prima oara pragul de 1.900 de dolari pe unitate, moneda virtuala fiind tranzactionata vineri in urcare cu 2,35, la 1.938,81 dolari pe unitate, relateaza Business Insider.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma cresteri de vineri, bitcoin este cu 102% peste nivelul din 27 martie, avansand in 23 din ultimele 26 de sedinte de tranzactionare, scrie news.ro.

Cresterea a fost determinata de informatia ca bitcoin este considerata incepand din aprilie mijloc legal de plata in Japonia.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Totodata, cel mai mare retailer online din Rusia, Ulmart, a anuntat ca va incepe sa accepte bitcoin, chiar daca Rusia nu va accepta bitcoin pana in 2018.

Bitcoin s-a apreciat cu 105% in 2017, fiind moneda cu cele mai bune performante in fiecare an, incepand din 2010, cu exceptia anului 2014.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI