Raluca Sevastru, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Agențiile de turism au pus la bătaie cazare cu doar 28 de lei pe zi

„Cel mai ieftin pachet ce poate fi achiziționat în weekend-ul prelungit de Black Friday costă 280i de lei pentru un cuplu și include 5 nopți de cazare la un hotel de 2 stele din stațiunea Saturn.

Concret, o noapte de cazare pentru o singură persoană costă 28 de lei.

Prețuri accesibile veți găsi și pentru Eforie Nord, acolo o cameră poate fi rezervată cu 70 de lei pe noapte la un hotel de 2 stele.

În nordul litoralului, la un hotel de 3 stele din stațiunea Mamaia, un sejur de 5 nopți pentru un cuplu costă de la 600-700 lei, în vreme ce la un hotel de 4 stele prețul este de la 292 de lei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Pentru cei interesați de pachete all inclusive, prețurile pornesc de la2.250 de lei pe cameră pentru un sejur de 5 nopți la un hotel de 3 stele în Eforie Nord.

În Olimp prețurile pornesc de la 2.458 de lei pentru același sejur, la un hotel de 4 stele și de la 2.675 de lei la 4 stele în Mamaia Nord.

Discountul maxim acordat de agenție este de 70%, valabil până duminică, iar pachetul rezervat este garantat până la efectuarea plății.”, transmite Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si