Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Black Friday a ajuns și pe litoral. Agențiile de turism au pus la bătaie cazare cu doar 28 de lei pe zi

Cazare la mare cu doar 28 de lei pe zi! Nu e o farsă, ci prețurile de pornire, de Black Friday, pe care le-au lansat astăzi agențiile de turism.

Redactia Stirile Kanal D,

Black Friday a ajuns și pe litoral. Agențiile de turism au pus la bătaie cazare cu doar 28 de lei pe zi

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Agențiile de turism au pus la bătaie cazare cu doar 28 de lei pe zi

„Cel mai ieftin pachet ce poate fi achiziționat în weekend-ul prelungit de Black Friday costă 280i de lei pentru un cuplu și include 5 nopți de cazare la un hotel de 2 stele din stațiunea Saturn. Concret, o noapte de cazare pentru o singură persoană costă 28 de lei.

Prețuri accesibile veți găsi și pentru Eforie Nord, acolo o cameră poate fi rezervată cu 70 de lei pe noapte la un hotel de 2 stele.

În nordul litoralului, la un hotel de 3 stele din stațiunea Mamaia, un sejur de 5 nopți pentru un cuplu costă de la 600-700 lei, în vreme ce la un hotel de 4 stele prețul este de la 292 de lei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Pentru cei interesați de pachete all inclusive, prețurile pornesc de la2.250 de lei pe cameră pentru un sejur de 5 nopți la un hotel de 3 stele în Eforie Nord. În Olimp prețurile pornesc de la 2.458 de lei pentru același sejur, la un hotel de 4 stele și de la 2.675 de lei la 4 stele în Mamaia Nord.

Discountul maxim acordat de agenție este de 70%, valabil până duminică, iar pachetul rezervat este garantat până la efectuarea plății.”

, transmite Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI