Luxoase si elegante, hainele de blana se regasesc, nu de putine ori, pe lista de dorinte a oricarei femei. Croielile sic si combinatiile cromatice neasteptate sunt atuurile celor mai vesele haine de blana ale momentului.

GROLMUSZ IULIU - MANAGER: avem asa vulpe argintie care nu mareste accetueaza formele corpului ...care poate sa fie pe orice culoare. Daca tot investesti intr-o haina de blana macar sa stralucesti sa iesi in evidenta.

Neagra, rosie, albastra sau alba, haina de blana se incadreaza perfect atat intr-o tinuta eleganta, cat si una smart casual, aducand un plus de rafinament. Unde mai pui ca, acum, in prag de sarbatori, poate fi alegerea ideala pentru cadoul de sub brad.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

GROLMUSZ IULIU - MANAGER:  cel mai mult si cel mai mult s-au ales hainele de o lungime gen jacheta ...atat elegant cat si casual.

Cat despre preturi...

GROLMUSZ IULIU - MANAGER: poate sa fie un sal de blana de la 1500 si pana la o haina lunga de blana care poate sa ajunga si la 7-8 mii ...sau sinsila rexi e un pic mai ieftina.

Rar se intampla ca piesele vestimentare sa le putem purta la nesfarsit. Insa, haina de blana este exceptia de la regula.

GROLMUSZ IULIU - MANAGER: este vulpea polara alba culoarea ei naturala ...care o sa mearga tot timpul acest model nu o sa se demodeze niciodata ...care merge asortata la orice tinuta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si