Close sidebar
Close sidebar

Blestemul din comuna in care politista si-a ucis mama si bebelusul! Tragedia de sambata e doar ultima dintr-un lung sir de intamplari sangeroase

Politista care si-a ucis mama si apoi copilul in varsta de doar 6 luni locuia in localitatea Balesti, jud Gorj, acolo unde in ultimul an s-au produs multe tragedii.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Comuna Balesti se afla la iesirea din Targu Jiu pe drumul spre Motru, in judetul Gorj. Aici a avut loc, in urma cu doua zile, o tragedie care a socat pe toata lumea: o politista si-a ucis mama, iar copilul in varsta de 6 luni a murit cateva ore mai tarziu, la spital. Femeia era ajutor de post la politia din localitate.

Interesant este ca in ultimul an s-au produs mai multe tragedii care au legatura cu aceasta comuna. Iata cateva dintre ele:

- 27 iulie 2018, cu doar 48 de ore inainte de crima – doi tineri si-au pierdut viata si alti trei au fost raniti intr-un teribil accident de circulatie in Balesti. Bogdan avea 24 de ani, iar Robert doar 19. La fata locului s-a deplasat o autospeciala de stingere cu apa si spuma, una de descarcerare, una pentru victime multiple, precum si autospeciala SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg Jiu.

De asemenea, doua ambulante au sosit la fata locului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

- 3 decembrie 2017. Denisa Cruceru, o tanara de 19 ani din Balesti, isi pierde viata intr-un accident auto produs de soferul unui BMW in care aceasta se afla. Fata era studenta la Timisoara, iar accidentul a avut loc la Lugoj. Denisa se afla pe bancheta de spate si a fost singura care a decedat dintr-un grup de 5 ocupanti ai automobilului care s-a rasturnat la un sens giratoriu.

- 10 noiembrie 2017. Un barbat care astepta microbuzul a fost strivit de un autoturism care a intrat intr-o coliziune cu un alt sofer. Barbatul a fost aruncat cativa metri si lovit puternic de un gard din apropiere, decedand pe loc. Accidentul a avut loc in satul Ceauru, comuna Balesti.

- 28 iunie 2017. Incident violent in Targu Jiu – un barbat de 33 de ani a fost la un pas sa-si ucida iubita in bataie.

Fata de 18 ani este adusa la spital unde medicii sunt nevoiti sa-i scoata splina. Fata era din comuna gorjeana Balesti.

- 16 aprilie 2017. In perioada in care isteria jocului Balena Albastra abia aparuse, apare si prima victima in... Balesti. Mama unei fete de 16 ani de la un liceu din Targu Jiu a facut un apel disperat pe Facebook, solicitand ajutorul prietenilor. Aceasta a gasit 14 taieturi pe mana fiicei sale. Politstii au intrat pe fir si au obligat tanara sa urmeze un program de consiliere psihologica. Familia tinerei locuia la Balesti. 

- 18 decembrie 2011 – Dragos Guran, un tanar de 16 ani din Balesti, este gasit spanzurat in podul casei de catre tatal sau. Tanarul nu a lasat nici un bilet de adio si nimic din comportamentul lui nu a lasat sa se inteleaga ca ar urma un gest extrem. Dragos nu avea probleme la scoala si era iubit de colegi. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI