Cel puțin nouă persoane au fost ucise și alte opt rănite, miercuri, după ce o clădire cu cinci etaje s-a prăbușit și a căzut pe o stradă aglomerată din Gwangju, oraș situat la aproximativ 270 de kilometri sud-vest de capitala Seoul.

Citeste si: Accident rutier de ultima oră, între un microbuz cu copii și o mașină

Dezastrul din Coreea de Sud, ultimul dintr-o serie de accidente similare

Clădirea s-a prăbușit în timp ce era în proces de demolare, cu tone de moloz căzând deasupra unui autobuz de călători care trecea pe lângă locul respectiv, potrivit Vox of America.

Dezastrul din Coreea de Sud, ultimul dintr-o serie de accidente similare[Sursa foto: Twitter]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Toți morții și răniții se aflau în interiorul autobuzului, spun oficialii sud-coreeni veniți la fața locului. Oficialii din departamentul de pompieri din Gwangju spun că motivul prăbușirii nu este clar până în acest moment.

Coreea de Sud a întâmpinat și alte probleme în trecut cu privire la siguranța construcțiilor și în ceea ce privește infrastructura. Un colaps al unui magazin universal a ucis peste 500 de persoane în 1995, iar un pod, în 1994, a ucis 49 de persoane, arată sursa citată.

Coreea de Sud a întâmpinat și alte probleme în trecut cu privire la siguranța lucrărilor de infrastructură[Sursa foto: Yonghap]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si