Close sidebar
Close sidebar

Blocaj intre palate? Klaus Iohannis tine pe jar social-democratii privind numirile noilor ministri in functie

Este blocaj intre Palate? De ore bune, cei trei ministri nominalizati de PSD asteapta sa afle daca presedintele Klaus Iohannis este sau nu, de acord cu numirea lor in functie. In mod normal, daca nu sunt probleme, seful statului semneaza in doar cateva ore decretele de investire. De aceasta data insa... nimeni nu stie cand sau daca cei trei vor depune juramantul la Palatul Cotroceni.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Paul Stanescu asteapta sa afle, daca va ramane doar o nominalizare sau se va instala in functia de ministru al dezvoltarii regionale, asa cum isi doreste partidul. Nu se stie insa, daca va fi acceptat de presedintele Klaus Iohannis. Palatul Cotroceni a primit nominalizarile, dar face o analiza atenta a dosarelor celor trei social democrati.

Numele lui Paul Stanescu apare intr-o ancheta a DNA, alaturi de Darius Valcov. Cercetarile sunt incepute in rem, dupa ce instanta a dispus, in 2015, redeschiderea cauzei. Dosarul vizeaza infractiuni in domeniul achizitiilor publice.

Paul Stanescu ne-a aratat ca se poate face politica in familie. A intrat in Parlament ca senator, in timp ce fratele sau a fost ales deputat. La scurt timp, sotia lui, invatatoare de meserie, a obtinut un post de consilier la ministerul educatiei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

La fel asteapta si Felix Stroe, propunerea PSD pentru Ministerul Transporturilor. Acesta este urmasul lui Radu Mazare la organizatia PSD Constanta. Este cunoscut in plan local,  are chiar si o strada care ii poarta numele in localitatea Cumpana, acolo unde a fost declarat cetatean de onoare.



Nici Marius Nica nu incepe saptamana relaxat. Desi a mai detinut functia de ministru al Fondurilor Europene in 2015, si el are nevoie de o noua unda verde de la Cotroceni.
In timp ce nominalizatii nu stiu ce le rezerva viitorul, fostul ministru Rovana Plumb se pregateste sa isi convinga colegii ca nu merita sa fie inceputa urmarirea penala in cazul sau.

Rovana Plumb
"In toata activitatea de ministru pe care am desfasurata am trata cu maxima responsabilitate.

niciodata nu am avut vreo intelegere ilicita sau nu am ajutat in premise nelegale vreo persoana"

Maine plenul camerei deputatilor va decide prin vot, daca incuvinteaza sau nu, cererea procurorilor de inceperea a urmaririi penale in cazul Rovana Plumb.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI