Actriţa în vârstă de 47 de ani a reușit să-și vândă compania de producţie Hello Sunshine în luna august a anului 2021 pentru 900 de milioane de dolari. „Blonda de la drept” deţinea 18% din acţiunile casei de producției.

„Blonda de la drept” a devenit cea mai bogată actriță din lume.Ce avere are Reese Witherspoon

Citește și: „Nopțile sunt grele”. Monica Odagiu retrăiește clipele de coșmar, chiar și la aproape o lună de la accidentul mortal

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Witherspoon s-a lansat în producţie în anii 2010, fiind dezamăgită de rolurile pe care le-a primit de-a lungul anilor la Hollywood. Începând de atunci, ea a produs succese precum „Wild şi Gone Girl” şi „Big Little Lies”, „The Morning Show” şi „Little Fires Everywhere”, notează jurnaliștii de la  News.ro.

Actrița se clasează pe locul 59 în clasamentul "America's Richest Self-Made Women" 

Cu peste două decenii și jumătate de la debutul său, actrița în vârstă de 47 de ani continuă să fie una dintre cele mai bine plătite din industria de la Hollywood. Pentru prezența sa în zece episoade din ultimul sezon al serialului "The Morning Show", ea a fost remunerată cu suma impresionantă de 20 de milioane de dolari.

„Blonda de la drept” a devenit cea mai bogată actriță din lume.Ce avere are Reese Witherspoon

Citește și: Alba, o fetiță româncă uimește Irlanda. La doar 4 ani și-a îndeplinit visul de a juca într-un film

Reese Witherspoon, cea mai bogată actriță din lume, se clasează pe locul 59 în clasamentul "America's Richest Self-Made Women". Această listă include și nume precum Taylor Swift, Rihanna și Madonna, care sunt atât cântărețe celebre, cât și femei de afaceri de succes.

Citește și: VIDEO: Florin Piersic, reacție inedită după ce un bărbat băut i-a întrerupt numărul: „Cred că a tras ceva țuicomicină”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si