Close sidebar
Close sidebar

Blonda de la Tătărani, învăţătoare și contrabandistă, săltată din pat de mascaţi

Alina Mădălina Idriceanu, o tânără în vârstă de 29 de ani, care a fost învățătoare suplinitoare la o școală din județul Vaslui, a fost ridicată din pat de mascaţi, la solicitarea autorităților din Italia.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tânăra a fost ridicată de mascați de acasă, după ce la Curtea de Apei Iași a sosit un mandat european de arestare pe numele vasluiencei, care, în 2017, era acuzată că vinde fete în Italia pentru prostituţie şi că este capul unei reţele de contrabandă de ţigări.

Citeste si: Gaură masivă lăsată în bugetul statului de VIP-urile condamnate. Statul nu poate recupera sute de milioane de euro

Cererea a ajuns pe mesele procurorilor ieșeni, care au dispus inițial reținerea acesteia.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

"Persoana în cauză, care locuiește în județul Vaslui, a fost preluată de polițiști și adusă la sediul Parchetului. Ulterior, procurorii au decis reținerea ei pentru 24 de ore.

Citeste si: Asistentului condamnat pentru că seda paciente și apoi le viola, eliberat condiționat

De asemenea, a fost propusă arestarea provizorie a acesteia, în baza mandatului european emis de autoritățile judiciare italiene.

Potrivit acestora, femeia a fost condamnată la o pedeapsă de șase ani și șase luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de proxenetism și pornografie infantilă", a declarat pentru  BZI  procurorul Iulian Ispir, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI