Close sidebar
Close sidebar

Boala care i-a ingrozit pana si pe medici. De fiecare data cand rade, aceasta femeie se transforma total: “Poate suna amuzant, insa este ingrozitor!”

O mama din Nottingham, Anglia, a fost diagnosticata cu o boala extrem de rara. Tanara adoarme de fiecare data cand rade.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Jessica Southall sufera de narcolepsie cu cataplexie. De fiecare data cand experimenteaza o emotie puternica, muschii ei se relaxeaza, iar urmarile sunt neasteptate.

Femeia in varsta de 20 de ani a fost diagnosticata cu aceasta boala pe vremea cand era adolescenta, cand a inceput sa adoarma in timpul cursurilor, noteaza Daily Mail.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

“Ar putea suna amuzant, insa este ingrozitor", a marturisit tanara. A fost nevoie de luni intregi pana ca medicii sa is idea seama de ce sufera tanara.

Boala, care o epuizeaza fizic pe Jessica, apare ATUNCI cand creierul nu este capabil sa regleze somnul si poate duce la halucinatii, somn excesiv pe timpul zilei, paralizie sau cataplexie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI