Fosta afacerista a cazut si si-a fracturat soldul, iar medicii i-au spus ca singura solutie este o operatie dificila, avand in vedere ca Tatoiu a fost operata anul trecut la celalalt sold.

"Am cazut si mi-am fracturat soldul bun. Trebuie sa ma operez urgent. Nu o sa mai mai auziti ceva vreme", a fost mesajul postat ieri de Monica Tatoiu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Se pare ca operatia nu este deloc una usoara, asa ca afacerista este tare speriata.

"Stiu de ce am fost pedepsita.Nu m-am tinut de cuvant in fata Tatalui cand am promis fara TV si m-am certat cu mama. Cand chiar crezi in Dumnezeu, responsabilitatile tale sunt mai mari decat ale aceluia care nu intelege. Lui ei,i se iarta. Pentru ca sunt iresponsabili.Noi cei care ne inchinam Lui TREBUIE SA FIM RESPONSABILI.Doar

ca sunt acum atat de debusolata. Rugati-va pentru mine chiar daca poate nu o merit. Multumesc", este mesajul transmis de Monica Tatoiu, care i-a speriat pe multi. Insa multi dintre prietenii si admiratorii ei au inceput sa se roage pentru ca Tatoiu sa treaca cu bine peste operatie si sa se faca bine.

In urma cu un an, Monica Tatoiu a fost operata la celalalat sold.

Ea sufera de o afectiune crunta. "Coxartroza de care sufar eu este genetica, tata a suferit si el de acest lucru. Dar am fost si iresponsabila, am schiat in ultima perioada, desi nu mai aveam cartilaj, pana acum trei saptamani. Medicii s-au inchinat cand au vazut cum arata soldul... Aveam dureri foarte mari, dar am invatat sa le controlez, fara pastile, ca eu nu iau medicamente de felul meu. Am tot sperat ca mai pot sa "peticesc" si sa aman operatia, dar nu s-a mai putut”, a mai explicat in primavara anului trecut, cand a fost operata la celalalt sold. Atunci, o buna perioada a fost nevoita sa mearga in cadru.

Inca de la inceputul toamnei, Monica Tatoiu a spus ca pentru o perioada nu mai vrea sa apara la tv. Ea a si fost plecata in septembrie la o manastire din Iordania. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si