Boala de care suferea Stephan Pelger. Designerul a fost găsit spânzurat cu două zile în urmă. Potrivit apropiaților, Pelger suferea de mulți ani de depresie. 

Designerul a recunoscut că ajunsese să ia chiar și 40 de pastile pe zi

De aproximativ cinci ani, Stephan Pelger nu mai putea dormi noaptea.

Acest lucru a venit în urma unui eveniment din anul 2018. Acesta a fost răpit, jefuit și bătut de două femei la Cannes. Acest incident l-a traumatizat, ajungând să se confrunte cu depresia, insomniile, ajungând la un tratament medicamentos.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Designerul Stephan Pelger și-a presimțit moartea. De ce se temea de anul 2023

„Acest medic la care m-am dus este tânăr și foarte actual cu problemele noastre din ziua de astăzi. Am făcut perfuzii, am fost pus pe un tratament medical foarte mic și cu foarte puține pastile.  Dacă luam 40 de pastile într-o zi, acum iau trei pastile pe zi și am un somn de opt ore sănătos”,

a declarat Stephan Pelger, la „Xtra Night Show”.

Stephan a fost internat la psihiatrie

Boala de care suferea Stephan Pelger. Designerul a recunoscut că ajunsese să ia chiar și 40 de pastile pe zi

Boala de care suferea Stephan Pelger. Designerul a recunoscut că ajunsese să ia chiar și 40 de pastile pe zi

[Sursa foto: stirilekanald]

Un lucru mai puțin știut despre designer a fost că acesta a fost internat la psihiatrie pe când avea doar 10 ani. Pe parcursul anilor a trecut prin mai multe centre de tratament.

Citește și: VIDEO- Stephan Pelger. Declarațiile designerului despre perioada petrecută într-o clinică de dezintoxicare

Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie la 10 ani, la noi în România. Apoi la 21 de ani La Viena, apoi la 34 de ani la München și acum, aici, lângă București. Depresia e o boală despre care noi nu vorbim. (…) Nimic nu și-a făcut efectul, medicina era foarte învechită. Remedierea ține toată viața, dar am pierdut controlul”, povestea Stephan Pelger.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si