Boala de care aceasta tanara sufera se numeste lupus. Are pete inestetice pe fata, maini si corp, merge regulat la medic unde primeste tratament.

Cu toate ca e plina de rani si cicatrici, Jokiva Bellard nu se lasa invinsa de boala. Tanara isi spune povestea si isi expune trupul pentru oameni. Scopul ei este sa faca alti oameni sa se simta bine in pielea lor, scrie ciao.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Jokiva Bellard vrea ca toata lumea sa stie ce inseamna sa ai lupus. Vrea ca cei care se plang ca nu sunt perfecti sa inteleaga ca se poate si mai rau.

"La inceput nu a fost asa rau. Era ca o eruptie si durere locala. Apoi boala a accelerat. Pielea a inceput sa mi se cojeasca, au aparut basicile. Am avut un moment in care nu puteam sa imi deschid ochii sau sa respir", sustine Jokiva Bellard.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si