Marele artist a pierit  în somn la vârsta de 71 de ani. Anunțul morții a fost lansat de soția sa, printr-o postare pe o rețea de socializare.

Citește și: VIDEO. Un fotbalist de 21 de ani s-a prăbușit pe teren și a murit în urma unui atac de cord

Cântărețul și compozitorul Bobby Caldwell a încetat din viață la vârsta de 71 de ani.

Artistul a dus o luptă foarte grea cu boala cu care fusese diagnosticat de medici de ani buni. Bobby Caldwell a murit în somn, în locuința sa din New Jersey.

Cântărețul a murit în somn

Conform autorităților, vedeta a decedat marți seară, conform anunțului făcut miercuri dimineață de reprezentantul său. Vestea tristă i-a șocat pe toți cei ce l-au cunoscut și îndrăgit pe cântăreț.

Bobby a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de soția lui Mary Caldwell de mai mulți ani, iar în anul 2014 au făcut marele pas și s-au căsătorit. Vestea că îndrăgitul cântăreț a murit a fost făcută publică printr-o postare pe Twitter de partenera de viață a artistului.

Citește și: Un nou-născut a căzut din brațele mamei sale la câteva zile de la naștere/ Asistentă: ”Lucrăm pentru a înțelege de ce se produce fiecare incident”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Bobby a murit aici, acasă(...) L-am ținut strâns în brațe când ne-a părăsit. Am inima zdrobită pentru totdeauna”, a

scris Mary Caldwell pe Twitter.

Mary Caldwell a transmis, de asemenea, că le mulțumește fanilor pentru rugăciunile lor. Cântărețul s-a bucurat de succes, ani buni, și multe persoane îl îndrăgeau datorită talentului pe care îl avea atunci când venea vorba de muzică.

Robert Hunter Caldwell, pe numele lui real, s-a născut pe data de 15 august, în anul 1951 și era cunoscut drept cântăreț, compozitor și muzician. Cu trecerea timpului, artistul a lansat albume cu muzică jazz și chiar și R&B.

Citește și: VIDEO- Bruce Willis suferă de demență- anunțul făcut de familia actorului

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Îndrăgitul cântăreț s-a stins din viață în somn. Bobby Caldwell s-a luptat mulți ani cu boala care nu i-a dat liniște, dar din păcate, afecțiunea nu l-a lăsat pe artist să supraviețuiască.

Artistul cunoscut pentru celebra piesă ”What You Won't Do For Love” a decedat la vârsta de 71 de ani, iar toți fanii sunt îndurerați după afacerea veștii.

Citește și: Cine este românul care a dispărut în tragedia feroviară din Grecia. Bilanțul morților a ajuns la 57 de persoane


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si