Romeo Ursu alias Boenică a scăpat de unul dintre dosarele pentru care fusese condamnat la 10 ani de închisoare, pentru fraude imobiliare. 12 ani nu au fost suficienți pentru autoritățile din România să reușească să-l extrădeze pe bucureșteanul condamnat, în ciuda faptului că acesta și- trecut pe contul de socizalizare locația în care se află alături de familia sa: Amman, Iordania.

Acum, Boenică transmite un mesaj dur autorităților, în care explică faptul că adevărații interlopi nu se află în tribunale ci în Parlament și Guvern, locul de unde se fură cel mai mult

în România. 

Boenică a scăpat pușcărie! Romeo Ursu:”Adevărații interlopi sunt la conducerea țării”

”S-au îndeplinit termenele de PRESCRIPȚIE A EXECUTARI PENALE, am reușit ce nu a reușit nimeni în România, sunt un OM LIBER după 12 ani dar înca serviciile de acasă prin televiziunile care sunt DIRIJATE de ei, să mă ponegrească pe motiv că aș fi INTERLOP.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Autorități Române, am ridicat rangul de interlop la loc de CINSTE, pe când voi, prin incompetența voastră, prin trădările voastre de neam și țară ați demonstrat în 30 ani unde ați dus țara și națiunea română!!!

De 30 de ani, interlopii aduc tot ce agonisesc sau fură în Romania și acolo consumă, voi cei care ați dirijat România 30 ani- ați furat din vistieria țării și ați trimis banii prin străinătate.

Citeste si: Rectorul şi prorectorul Academiei de Poliţie, plasaţi sub control judiciar pentru instigare la şantaj

ACUM ÎNTREB PE TOȚI CEI CARE CITESC ACESTE RÂNDURI: CINE SUNT INTERLOPII???!”, a scris Romeo Ursu alias Boenică pe contul lui de soicalizare. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si