Close sidebar
Close sidebar

Bogati, celebri si disparuti! Ei sunt cei mai cautati fugari din Romania

Sunt bogati, celebri si au averi.. impresionante. In plus ii mai leaga ceva: au fugit din tara pentru a scapa de detentie! Puiu Popoviciu este ultimul dintre milionarii care au disparut, chiar inainte de a intra la inchisioare! Va spunem imediat despre ce alte nume este vorba!

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Puiu Popoviciu a fost condamnat saptamana trecuta la 7 ani de inchisoare. Decizia este definitiva, doar ca omul de afaceri nu mai este de gasit.

Puiu Popoviciu are o avere estimata la 360 de milioane de euro. O suma impresionanta, la fel ca si prejudiciul din dosarul sau. Surse din randul politistilor sustin ca Popoviciu s-ar afla acum in Marea Britanie sau in Statele Unite!

Jurnalistii de la newmoney.ro au calculat ca averile celor mai bogati fugari din tara noastra se apropie de jumatate de miliard de euro.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Zaher Iskandarani este si el condamnat definitiv, iar ultimele estimari legate de averea sa se ridicau la 85 de milioane de euro. Nimeni nu stie unde se afla.

Elan Schwartzenberg a fost arestat preventiv, dar in lipsa. Omul de afaceri a contestat decizia la Cedo pentru ca nu ar fi fost citat corespunator. Se pare ca se afla intr-un oras din Israel. Ultimele estimari legate de averea sa erau cuprinse intre 16 si 30 de milioane de euro.

Chiar si in cazul persoanelor condamnate definitiv, recuperarea prejudiciului este o operatiune extrem de greoaie in tara noastra:  "Problema prejudiciului si a profitului obtinut sunt chestiuni inca nerezolvate de statul roman. Spre exemplu, cineva obtine ilegal un leu si investeste aceasta suma pentru un profit mult mai mare. Ei bine, statul roman se chinuie si abia daca recupereaza prejudiciul obtinut initial!"

Cu o avere estimata la 25 de milioane de euro, Sebastian Ghita a fost cautat in toata Europa. In cele din urma, a fost retinut la Belgrad. Nu a petrecut insa mult timp in arest. A fost eliberat pe cautiune si in prezent autoritatile din Romania se chinuie sa obtina extradarea. Insa intreaga procedura pare sa se fi impotmolit!

Si nu e singurul politician disparut. Deputatul UDMR Marko Atilla s-ar afla in Ungaria, desi in tara noastra este cautat pentru implicarea intr-un dosar cu un prejudiciu de peste 80 de milioane de euro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI