Cei mai bogați oameni din lume sunt dispuși să dea sume fabuloase pentru a avea parte de o experiență inedită la Jocurile Olimpice de anul acesta de la Paris.

Unele persoane au plătit chiar și 500 de mii de dolari pentru a vedea live evenimentul sportiv care va avea loc în Franța. Totuși, nu este vorba de simple bilete, ci de un întreg pachet, promit vânzătorii.

Citește și: Ghinion pentru Simona Halep după revenirea pe terenul de tenis. Ce a pățit în primul meci de la Paris

jocurile olimpice, paris, bilete jocuri olimpice

Beneficii exclusive pentru cei care cumpără biletele de 500 000$ pentru Jocurile Olimpice 2024

Cei care au decis să scoată din portofel sume fenomenale pentru a obține bilete la Jocurile Olimpice de anul acesta par să aibă și beneficii pe măsură, promit cei care le vând. Cei care au achiziționat pachetele de sute de mii de dolari ar urma să îi întâlnească personal pe atleții care iau parte la competiție, să aibă acces la Satul Olimpic, adică locul în care sunt cazați sportivii pe durata competiției. De asemenea, bogații au șansa și de a fi parte din ceremonia de deschidere a evenimentului, scrie The Guardian.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Agenția care a scos la vânzare astfel de pachete se numește GR8 și este parțial deținută de managerul lui LeBron James și de managerul de PR al lui Rafael Nadal, unele dintre cele mai importante nume din lumea sportului internațional. Biletele în cauză includ intrarea la 14 evenimente, printre care se numără și ceremonia de deschidere. Totuși, biletele pentru cei mai bogați oameni din lume includ și alte experiențe, care nu au neapărat legătură cu Jocurile Olimpice, dar pe care reprezentanții agenției le numesc „experiențe neprețuite”.

Printre acestea se numără accesul privat la Muzeul Luvru, în afara orelor de vizită.

„Nu poți să cumperi așa ceva. Trebuie să te folosești de conexiuni cu atleții și familiile delegaților”, a precizat Barnabas Carrega, directorul executiv al agenției GR8 Experience, atunci când a dezvăluit că pune la dispoziție bilete pentru întreaga ceremonie de deschidere. 

jocurile olimpice, paris, bilete jocuri olimpice

Organizatorii Jocurilor Olimpice, semnal de alarmă pentru cei care cumpără bilete din surse neoficiale

Pe de altă parte, comitetul de organizare al Jocurilor Olimpice de la Paris a precizat că distribuitorul On Location este singura agenție care poate să vândă bilete pentru Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris.

„Orice entitate care vinde pachete de ospitalitate cu bilet, care nu este un sub distribuitor oficial al On Location, face acest lucru în mod ilegal. Accesul în satul sportivilor sau pentru a participa la Ceremonia de Deschidere nu este liber, ci este autorizat doar pentru cei cu acreditare valabilă. Oricine intră în sat sau la ceremonia de deschidere va fi supus mai multor controale de securitate”, se arată într-un comunicat transmis de organizatorii evenimentului sportiv.

De asemenea, Comitetul Olimpic Internațional atrage atenția asupra faptului că oricine alege să cumpere bilete și pachete din alte părți în afară de canalele oficiale se expune riscului ca bilete să nu le fie livrate sau ca accesul să le fie refuzat la evenimentele de la Paris.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce presimțire a avut Emily Burghelea înainte de accident: ”Mi-am imaginat un înger alb”- radioimpuls.ro

„Orice terță parte neoficială care revinde bilete și pachete face acest lucru împotriva termenilor și condițiilor Jocurilor Olimpice de la Paris și On Location și acționează probabil împotriva legilor locale. Cel mai important, ei pun în pericol experiența pentru fani, deoarece biletele și pachetele nevândute sunt identificate și pot fi anulate, ca parte a unui program extins de aplicare a legii care este lansat înaintea Jocurilor de la Paris, a precizat distribuitorul On Location.

Citește și: VIDEO Campionii României, sfaturi pentru cei mici! Copiii s-au întâlnit cu oamenii care au reprezentat țara la nivel mondial


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si