Close sidebar
Close sidebar

Bogatii si saracii, separati de un zid de beton. Se intampla in Brazilia, tara care gazduieste Jocurile Olimpice 2016

Cartierul Paraisopolis din orasul brazilian Sao Paolo este un paradox: aici traiesc deopotriva bogati si saraci, separati printr-un zid gros de beton, care desparte luxul de mizerie.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

100.000 de mii de oameni, bogati si saraci, traiesc in cartierul Paradiso din Sao Paolo, oras cunoscut pentru inegalitatea sociala. Bogatii si saracii sunt separati printr-un zid de beton, unde de o parte se afla un bloc cu apartamente luxoase, piscine si terenuri de golf, iar de cealalta parte se afla un cartier de sarmani care traiesc intr-o mizerie de nedescris si unde criminalitatea ridicata si traficul de droguri sunt la ordinea zilei.
In partea luxoasa a favelei, care nu se intrepatrunde cu mizeria si saracia traiesc 20.000 de persoane, in timp ce 80.000 traiesc de partea cealalta a zidului in constructii improvizate.

100.000 de mii de oameni, bogati si saraci, traiesc in cartierul Paradiso din Sao Paolo, oras cunoscut pentru inegalitatea sociala.

Bogatii si saracii sunt separati printr-un zid de beton, unde pe de o parte se afla un bloc cu apartamente luxoase, piscine si terenuri de golf, iar de cealalta parte se afla un cartier de sarmani care traiesc

intr-o mizerie de nedescris si unde criminalitatea ridicata si traficul de droguri sunt la ordinea zilei.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Șoferii care încalcă regulile din Codul Rutier vor fi amendați pe baza imaginilor filmate din elicopter. Ce văd polițiștii pe camere- antena3.ro

In partea luxoasa a "Paradisului", care nu se intrepatrunde cu mizeria si saracia traiesc 20.000 de persoane, in timp ce 80.000 traiesc de partea cealalta a zidului in constructii improvizate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI