Close sidebar
Close sidebar

INTERVIU EXCLUSIV cu Bogdan Anicescu, interpretul de la Guvern și Ministerul Afacerilor Interne, care traduce mesajele autorităților pentru persoanele cu deficiențe de auz. Tânărul face parte din echipa Știrilor Kanal D

Bogdan Anicescu are 31 de ani și este interpretul care apare alături de premierul Victor Orban, de la Guvern, sau alături de ministru Marcel Vela, de la Ministerul Afacerilor Interne. El traduce mesajele autorităților pentru persoanele cu deficiențe de auz. Tânărul face parte din echipa Știrilor Kanal D

I.A.,

bogdan-anicescu-interpret-surdo-muti-guvern-minister-interne

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Bogdan este colegul meu. Eu, care scriu acest articol, o fac cu mândrie, pentru că astăzi vă povestesc despre un om care împarte zilnic aceeași locație de serviciu cu mine: sediul Kanal D. Bogdan era, până mai ieri, doar una dintre figurile plăcute care aduceau jurnalul Știrilor Kanal D și în atenția oamenilor cu deficiențe de auz. Pandemia de Coronavirus l-a aruncat în linia întâi, cu siguranță fără voia sau intenția lui. Priceperea este cea care l-a propulsat în prim-planul celor mai importante comunicări ale autorităților acum, când România traversează o criză fără precedent. Bogdan face exact ceea ce știa mai bine, transmite. O face umăr la umăr cu cei mai importanți oameni ai Statului: Premierul Ludovic Orban, Ministrul de Interne Marcel Vela sau Secretarul de Stat Raed Arafat.

O face în prime-time, pe toate posturile tv. Toate. Iar când își încheie misiunea, Bogdan vine la serviciu, la Kanal D, pentru că are de pregătit jurnalul.

 

bogdan-anicescu-interpret-surdo-muti-guvern-minister-interne

 

Bogdan Anicescu a acordat un interviu în exclusivitate pentru jurnalistii stirilekanald.ro. S-a deschis, a povestit și s-a destăinutit dincolo de imaginea cuminte și sobră pe care o vedem la televizor.

Vă invităm să urmăriți un interviu de excepție cu al nostru coleg celebru de la Stirile Kanal D.

 

Citeste si: Bogdan Anicescu, tânărul care traduce pentru surdo-muți mesajele autorităților, face parte din echipa Știrilor Kanal D: „Aici am căpătat multă experiență”

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Informații oficiale: la nivel naţional, 153 de cadre medicale şi personal auxiliar sunt confirmate cu COVID-19. Aproape jumătate sunt medici

Citeste si: Klaus Iohannis, prima reacție după demisia lui Victor Costache

 

bogdan-anicescu-interpret-surdo-muti-guvern-minister-interne

Pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor de Interne a existat, zilele trecute, o postare dedicată lui Bogdan Anicescu

 

bogdan-anicescu-interpret-surdo-muti-guvern-minister-interne

 

Și oamenii care se ocupă de comunicarea Ministerului Afacerilor Interne au răspuns, zilele trecute, interesului uriaș născut în jurul lui Bogdan Anicescu, cu următoarea postare care s-a bucurat de un succes uriaș:

B ogdan are 31 de ani, este absolvent de Psihopedagogie Specială și este interpret în limbaj mimico-gestual în cadrul Asociației Naționale a Surzilor din România.
El este cel care ne ajută de fiecare dată când avem nevoie ca mesajele noastre să ajungă și la oamenii cu dificultăți de auz.
Un om de o modestie remarcabilă a venit după prima noastră transmisie live și ne-a spus:
- Vă mulțumesc!
- Pentru ce, Bogdan?
- Pentru că m-ați chemat și ați dat astfel, unei categorii aparte de oameni, șansa de a afla cum trebuie să se protejeze în această perioadă.
- Noi îți mulțumim pentru că din timpul tău liber vii să ne ajuți.
- În zilele acestea nu există timp liber! Mă bucur că pot face asta!
- E miezul nopții ai cu ce să te întorci acasă?
- Nu vă faceți probleme, vă rog! Mă descurc. Dar am o singura rugăminte, îmi puteți da o masca de protecție pentru acasă? Am grijă de o pisică pe care trebuie să o duc zilnic la tratament și as vrea să mă protejeze când ies din casă. Contra cost sau o să cumpăr una și v-o aduc data viitoare!
Dar noi am auzit doar "Data viitoare", din care am înțeles angajamentul și dorința unui om cu suflet mare de a contribui la efortul pe care cu toții îl facem pentru limitarea îmbolnăvirilor.
El este Bogdan. Un român care și-a asumat să ne ajute dintr-un motiv pe care poate încă nu și l-a căutat, dar pe care noi i l-am găsit: din patriotism.
Mulțumim, Bogdan!

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

bogdan-anicescu-interpret-surdo-muti-guvern-minister-interne

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI