Bogdan a vorbit în exclusivitate pentru Culisele Iubirii despre parcursul său în emisiunea ”Casa Iubirii”.

Bogdan a făcut dezvăluiri despre concurenții din ”Casa Iubirii”

"Unele atacuri mi s-au părut nefondate, de unde și starea de nervozitate. Nu mă gândeam că o să plec, însă la final am acceptat decizia așa cum s-a întâmplat.

Citeste si: Cristian este noul concurent ”Casa Iubirii”. Cu ce cadou le-a impresionat pe fete

M-a deranjat conflictul cu Radu, nu mi-a plăcut că a zis că vreau să îi stau lui în ceafa. Am aflat unde are butonul și am apăsat, însă nu am venit niciodată cu un scop în casa. Prieten e mult spus, să fiu cu el. Daca m-aș întâlni pe strada, l-aș saluta, am bea și o cafea, am rade, dar până la prietenie e cale lunga, ar trebui să petrecem mult timp împreună”,  a spus Bogdan, potrivit kanald.ro.

Bogdan are un avertisment pentru Alin

”O prietenie pe care am sesizat-o, este cea dintre Emanuel și Ionut, petrec foarte mult timp împreună. Am o părere despre prietenia dintre fete, poate Andreea și Bianca, dar daca ar fi de cearta, nu s-ar mai pune problema. Biancai îi place să aibă ultimul cuvânt. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Andreea Mantea, anunț pentru concurenții din Casa Iubirii! „Nu le meritați”

La început m-am înțeles foarte bine cu Bianca, doar că pe final am simțit mici atacuri. S-a legat o data de mine în legătură cu sala. Am spus și problema staff-ului și a adus în discuție ea. A încercat să scoață anumite stări de la mine, nu am simțit să îi dau curs.

M-a și votat o data. Nu am înțeles, mi s-a părut nefondat. Nu am înțeles bine, nu a justificat votul. Daca așa a simțit..., a dezvăluit Bogdan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si