Bogdan a declarat că, imediat după ce a ieșit din casă, a contactat-o pe Xenia, deoarece i-a plăcut foarte mult la ea feminitatea și calmitatea pe care o emană.

Citeste si: Andreea Mantea ne prezintă rețeta fericirii: ”Da, mă îndrăgostesc în fiecare zi daca e cazul”

El consideră că Xenia era într-adevăr specială. Bogdan a vorbit despre planurile pe care le are și a declarat că vrea să meargă după Xenia în Cluj.

“Mi-a spus că se aștepta să o caut, acum o sa vedem ce o să se întâmple pentru că este distanța destul de mare între noi”, a spus Bogdan.

xenia bogdan

Bogdan vrea să meargă după Xenia în Cluj

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Bogdan, după plecarea din "Casa Iubirii": "Fetele fac strategii"

Invitat în emisiunea Culisele iubirii, prezentată de Bianca Comănici, Bogdan a vorbit și despre cuplurile din casă, menționând că Bianca are o mentalitate foarte puternică și că îl folosește pe Alin.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Tensiuni maxime în ,,Casa Iubirii''. Ionuț este dezamăgit de Raluca, pe care o consideră falsă

"La fete, se fac strategii. Dar a fost și ghinion, nu mi-a părut rău că am plecat. Am rămas surprins, nu m-am așteptat să plec, asta mi-a fost norocul, ca și în cazul Xeniei", a spus Bogdan pentru Culisele Iubirii.

Citeste si: Tensiuni maxime în ,,Casa Iubirii''. Ionuț este dezamăgit de Raluca, pe care o consideră falsă

Desi Xenia și-a oficializat la un moment dat relația cu Radu iar Bogdan a fost foarte dezamăgit de acest lucru, tot a sperat că într-o buna zi să i se ofere șansă de a avea mai mult decât o discuție amicala cu fosta concurenta.

Citeste si: Grațiela, detalii despre relația cu noul iubit. Părinții celor doi s-au cunoscut

Și iată că după ce s-a despărțit de Radu și a ieșit din Casa Iubirii, i s-a ivit ocazia perfecta lui Bogdan care abia așteaptă să ajungă în orașul natal al Xenia, potrivit KanalD.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si