Close sidebar
Close sidebar

Bogdan-Daniel a fost dat dispărut. Cine l-a văzut este rugat să sune la 112

Un tânăr, în vârstă de 38 de ani, a fost dat dispărut. Polițiștii fac apel la populație pentru a-l găsi pe Bogdan-Daniel Badiu.

Georgiana Balaban,

Bogdan-Daniel a fost dat dispărut.

[Sursa foto: Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Polițiștii desfășoară verificări   și căutări în vederea identificării lui BADIU BOGDAN DANIEL, de 38 de ani, din municipiul Vatra Dornei, care la data de 28.04.2023, în jurul orei 11:00 a plecat de la locuința de domiciliu fără a mai reveni.

Semnalmentele persoanei dispărute
Înălțime cca. 1,50 m, greutate 65 kg, ochi căprui, păr șaten.

Citește și: Un minor, de 13 ani, a fost dat dispărut. Oamenii legii îl caută cu disperare

La momentul dispariției purta pantaloni negri, hanorac gri și pantofi sport verzi.
Bărbatul este diagnosticat medical cu sindrom Down.

Citește și: O tânără de 20 de ani a fost ucisă de un bolovan aruncat de trei adolescenți

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În cazul în care vedeți persoana căutată sau dețineți date cu privire la aceasta, vă rugăm să contactați cea mai apropiată unitate de poliție sau să apelați SNUAU 112.

Alertă- o femeie, de 35 de ani, și fiicele sale au fost date dispărute

O femeie în vârstă de 35 de ani și cele două fiice ale sale, în vârstă de 11 și respectiv 5 ani, s-au rătăcit într-o pădure din comuna buzoiană Năeni.

Conform informațiilor, acestea au mers în pădure pentru a aduna crengi pentru foc, însă s-au rătăcit și nu au mai putut găsi drumul spre casă.

Poliția a fost alertată de mama femeii, care au anunțat dispariția fiicei și nepoatelor sale când au văzut că nu s-au întors acasă.

Polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Merei, ajutați de jandarmi și voluntari din localitate, au demarat imediat activități specifice de căutare a persoanelor dispărute.

Citește și: Un nou cadavru găsit de poliție după cel al actriței însărcinate. "Este tragic că nu va mai fi mămică"

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Aceasta are o înălțime de 1,50 m, 65 de kilograme, ochi căprui și păr roșcat scurt. Ultima dată când a fost văzută purta blugi negri, hanorac maro cu glugă și papuci de plastic.

Feraru Izabela, fiica cea mare, are o înălțime de 1,65 m, aproximativ 50 de kilograme și păr lung castaniu. Ultima dată când a fost văzută purta blugi gri, hanorac gri și pantofi sport albi. Feraru Maria, fiica cea mică, are o înălțime de 1,30 m, aproximativ 30 de kilograme și păr castaniu prins în coadă. Ultima dată când a fost văzută purta pantaloni negri cu buline roșii, bluză de trening roșie și pantofi sport albi.

Citește și: Ultimele clipe din viața copilei românce, de doar cinci ani, găsită fără viață într-un sac de gunoi, în Franța. Decizia pripită luată de autorități în ceea ce îl privește pe criminalul Rozei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI