Cristina și Bogdan au trăit într-un an cât într-o viață! Relația lor de iubire este intensă și puternică, iar până de curând a fost presărată cu nenumărate certuri și despărțiri, urmate de împăcări pasionale și tandre. Acum, însă, apele par să se fi calmat iar cuplul este mult mai echilibrat și liniștit.

Citește și: VIDEO- Bogdan de la Ploiești este asaltat de fane. Ce a pățit artistul pe scenă

Bogdan de la Ploiești: ”Important este că ne respectăm și că am trecut cu bine peste toate răutățile și greutățile.”

Cristina Pucean: ”Cea mai frumoasă viață, nu mă gândeam că o să fiu atât de fericită alături de el și crede-mă că atunci când ne certăm, noi tot ne împăcăm la 5 secunde.”

”Sunt gelos, e normal să fiu gelos, dar nu peste măsură”

Cei doi împart nu doar casa, ci și scena. În timp ce Bogdan ridică sala în picioare cu piesele sale, Cristina îi uimește pe toți cu dansurile orientale și coregrafiile uluitoare pe care le executa pe scenă, alături de iubitul ei. Cu așa expunere, nu e de mirare că cei doi au avut de luptat cu gelozia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Cu ce cadou a surprins-o Bogdan de la Ploiești pe Cristina Pucean: "M-ai lăsat fără cuvinte”

Bogdan de la Ploiești: ”Sunt gelos, e normal să fiu gelos, dar nu peste măsură, pentru că vreau să-mi protejez relația și asta trebuie să facă și ea.”

Cristina Pucean: ”Cel mai bine mă face să mă simt și clar, n-am de ce să-l înșel, la el găsesc tot.”

”Cred că sunt prea sufletist și uneori nu merită”

După un an extrem de agitat și tumultos, cei doi au înțeles ca sentimente dintre ei sunt mai importante decât orice altceva. Și fiecare încearcă să-și controleze pornirile pe care le consideră dăunătoare.

Bogdan de la Ploiești: ”Sunt orgolios rău de tot, exagerez cu orgoliul ăsta. Cred că sunt prea sufletist și uneori nu merită.”

Acum, simpaticii artiști nu concep viața unul fără celălalt și au învățat să prețuiască calitățile partenerului și momentele petrecute împreună.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si