Close sidebar
Close sidebar

Bogdan Diaconu organizeaza partide de vanatoare pentru straini! Liderul PRU s-a "pensionat" din politica

Dupa ce a esuat in politica si in viata de familie, Bogdan Diaconu s-a refugiat in vanatoare.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Bogdan Diaconu, liderul PRU, s-a departat de viata politica dupa ce a pierdut categoric in alegerile parlamentare. Dupa un divort de gimnasta Maria Olaru si o relatie cu vedeta Rocsana Marcu, Diaconu pare sa se refugiat intr-o alta mare pasiune a sa, vanatoarea.

Bogdan Diaconu vrea insa sa faca si niste bani din asta. El a deschis o firma care organizeaza partide de vanatoare si pescuit strainilor care vor sa exploreze zone precum Muntii Carpati sau Delta Dunarii.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Astfel pentru un circuit de vanatoare de 3 zile in luna mai, firma lui Diaconu percepe un tarif de 1.100 euro de turist/vanator. La pescuit, tariful este ceva mai avantajos: 70 euro de persoana pentru 5 nopti in Delta.

Asa se face ca mesajele nationaliste de pe pagina de Facebook a lui Bogdan Diaconu au lasat loc fotografiilor cu trofeele obtinute de politician in timpul partidelor de vanatoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI