Bogdan Drăghici, șeful asociației T.A.T.A., refuză alimentarea cu hrană în penitenciarul Rahova, acolo unde se află în prezent, el fiind cercetat în stare de arest pentru agresiuni sexuale împotriva unor minori. Drăghici a intrat în greva foamei începând cu luna aprilie și a intrat în conflict cu conducerea închisorii, pe motiv că nu îi sunt respectate drepturile.

Mai precis, Drăghici susține că ar trebui să stea singur în celulă și să primească zilnic vizita medicului închisorii, mai ales că suferă de mai multe probleme de sănătate cronice.

Inițial, acest lucru s-a și întâmplat, doar că după doar câteva zile, el a fost readus în celula din care plecase, alături de deținuți aflați în regim de maximă siguranță, deci unii destul de periculoși.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Părinții lui Bogdan Drăghici au renunțat la procesul pentru nepoata lor! Președintele TATA, acuzat că și-a abuzat fiica, ar putea fi eliberat

Bogdan Drăghici de la T.A.T.A. a intrat în greva foamei în închisoare! A dat în judecată penitenciarul

Pe de altă parte, reprezentanții închisorii susțin că șeful asociației T.A.T.A. nu poate beneficia de măsurile care se impun în cazul deținuților care intră în refuz de hrană pentru simplul motiv că ”a început să mănânce”.

Bogdan Drăghici s-a adresat instanței în acest caz, situația fiind judecată de magistrați în defavoarea șefului T.A.T.A.

Avocatul Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, este acuzat că și-a violat fiica vitregă timp de 3 ani, între 10 și 13 ani. Ulterior, au apărut și alte două minore care au declarat că avocatul le-ar fi abuzat. Este vorba despre o rudă și fiica unor prieteni. Bogdan Drăghici a fost reținut pe 20 august sub acuzația de viol și agresiune secxuală împotriva minorilor și de atunci n-a mai fost eliberat.

Reținerea a avut la bază o plângere penală formulată de fosta soție a lui Drăghici, Helen.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si