Close sidebar
Close sidebar

Bogdan Drăghici de la T.A.T.A. a intrat în greva foamei în închisoare! Avocatul e cercetat pentru viol asupra minorilor

Avocatul Bogdan Drăghici, șeful asociației T.A.T.A., a intrat în greva foameni, în închisoare.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bogdan Drăghici, șeful asociației T.A.T.A., refuză alimentarea cu hrană în penitenciarul Rahova, acolo unde se află în prezent, el fiind cercetat în stare de arest pentru agresiuni sexuale împotriva unor minori. Drăghici a intrat în greva foamei începând cu luna aprilie și a intrat în conflict cu conducerea închisorii, pe motiv că nu îi sunt respectate drepturile.

Mai precis, Drăghici susține că ar trebui să stea singur în celulă și să primească zilnic vizita medicului închisorii, mai ales că suferă de mai multe probleme de sănătate cronice. Inițial, acest lucru s-a și întâmplat, doar că după doar câteva zile, el a fost readus în celula din care plecase, alături de deținuți aflați în regim de maximă siguranță, deci unii destul de periculoși.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Părinții lui Bogdan Drăghici au renunțat la procesul pentru nepoata lor! Președintele TATA, acuzat că și-a abuzat fiica, ar putea fi eliberat

Bogdan Drăghici de la T.A.T.A. a intrat în greva foamei în închisoare! A dat în judecată penitenciarul

Pe de altă parte, reprezentanții închisorii susțin că șeful asociației T.A.T.A. nu poate beneficia de măsurile care se impun în cazul deținuților care intră în refuz de hrană pentru simplul motiv că ”a început să mănânce”.

Bogdan Drăghici s-a adresat instanței în acest caz, situația fiind judecată de magistrați în defavoarea șefului T.A.T.A.

Avocatul Bogdan Drăghici, președintele Asociației TATA, este acuzat că și-a violat fiica vitregă timp de 3 ani, între 10 și 13 ani. Ulterior, au apărut și alte două minore care au declarat că avocatul le-ar fi abuzat. Este vorba despre o rudă și fiica unor prieteni.

Bogdan Drăghici a fost reținut pe 20 august sub acuzația de viol și agresiune secxuală împotriva minorilor și de atunci n-a mai fost eliberat. Reținerea a avut la bază o plângere penală formulată de fosta soție a lui Drăghici, Helen.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI