Close sidebar
Close sidebar

Bogdan Ionel a mintit in declaratii. Iubita lui NU a comis crima teribila din padurea Pacea. O spun anchetatorii din Botosani

Bogdan Ionel a declarat ca iubita lui ar fi comis crima teribila. Anchetatorii au demonstrat ca tanarul minte.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Bogdan Ionel, principalul suspect in cazul crimei din Botosani, si-a schimbat de mai multe ori declaratiile. In fata instantei de judecata, acesta ar fi spus ca Petronela Mihalachi ar fi fost ucisa de iubita lui, Mihaela, o adolescenta care a fost "linsata" pe toate retelele de socializare in ultima luna. Tanara a fost internata la psihiatrie dupa o cadere nervoasa si a fost externata de curand.

Ei bine, potrivit Botosaneanul.ro, anchetatorii au declarat ca iubita lui Bogdan Ionel nu ar fi putut sa comita crima, concluzie pe care au tras-o in urma unor investigatii amanuntite.

Minora ar fi fost la cursuri, unde ar fi avut si cateva discutii cu diriginta, iar apoi a mers la centrul de plasament unde locuia, asa cum indica si registrul institutiei.

Anchetatorii au luat in calcul inclusiv varianta ca ea sa fi parasit centrul si sa fi ajuns in padurea de la Pacea.

Au refacut traseul atat cu masina, cat si pe jos si au constatat ca tanara nu ar fi avut timpul necesar pentru a pleca din centru pentru o presupusa participare la crima.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Avem date certe, la ce ora a vorbit cu fata, unde era ea. Cat ii lua sa ajunga pana la acel loc, presupunand ca a plecat singura, s-a urcat intr-un taxi si a fugit direct acolo.

Nu se leaga nimic, fata nu ar fi putut sa fie acolo ”, a spus Valeriu Chihaia, prim procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani, potrivit botosaneanul.ro.

Bogdan Ionel a declarat ca iubita lui ar fi comis crima teribila. Mihaela a fost traumatizata de reactiile oamenilor pe retelele de socializare.

Tanara Mihaela a fost tinta unui val de ura pe retelele de socializare si pe canalul ei de youtube unde posta filmulete.

Aceasta isi dorea sa ajunga un vlog-er de succes, dar si artista.

Ei bine dupa crima din padurea Pacea mii de oameni au amenintat-o, au jignit-o si au blestemat-o, asa ca liceana si-a inchis toate conturile de socializare.

In plus, in doar o luna Mihaela ar fi slabit foarte mult pe fond nervos si s-ar fi izolat de toata lumea.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI